czesio.:* napisał:...nie nadawałeś się gdyż nie masz opcji zjazdu do pl po tzw.miesięcznej zmianie gdy czesio wraca z pl...bo mniemam że w Chorzowie na twojej ulicy wszystkie hasioki są zajęte...co nie?
a tu była legalna praca w pełnym wymiarze godzin z zakwaterowaniem...całkiem milusio
NIEMOŻLIWE ...!
A kiedy to się dowiedziałeś iż Ja nie Mam się gdzie Podziać ? , w trakcie tej specyficznej zmiany ? .
Kiedy to rozmawiałeś ze Mną na tak szczegółowy temat ... ?
Może telepatycznie ?
---
Ponieważ jak zaproponowałem tobie odwiedziny w drodze na szkolenie , to zasłoniłeś się swoim hermetycznym czesiowym światkiem .
---
Przestań już bzdury tworzyć , Nawet gdybym w Polsce nie miał gdzie się zatrzymać na wymianie .
TO
TU
W
Norge ... w Mojej Miłej Wiosce , Mam Umowę bezterminową na małe mieszkanko WŚRÓD KOTÓW ... !!!
i zawsze Mam gdzie się Podziać .
---
JEDNAK TEN temat , nie był wcale poruszany , nawet drobnym słowem .
może zajrzyj sobie do Naszej korespondencji następnym razem jak znowu zaczniesz się głupio tłumaczyć ...
---
ECH

a tu była legalna praca w pełnym wymiarze godzin z zakwaterowaniem...całkiem milusio

NIEMOŻLIWE ...!
A kiedy to się dowiedziałeś iż Ja nie Mam się gdzie Podziać ? , w trakcie tej specyficznej zmiany ? .
Kiedy to rozmawiałeś ze Mną na tak szczegółowy temat ... ?
Może telepatycznie ?
---
Ponieważ jak zaproponowałem tobie odwiedziny w drodze na szkolenie , to zasłoniłeś się swoim hermetycznym czesiowym światkiem .
---
Przestań już bzdury tworzyć , Nawet gdybym w Polsce nie miał gdzie się zatrzymać na wymianie .
TO
TU
W
Norge ... w Mojej Miłej Wiosce , Mam Umowę bezterminową na małe mieszkanko WŚRÓD KOTÓW ... !!!
i zawsze Mam gdzie się Podziać .
---
JEDNAK TEN temat , nie był wcale poruszany , nawet drobnym słowem .
może zajrzyj sobie do Naszej korespondencji następnym razem jak znowu zaczniesz się głupio tłumaczyć ...
---
ECH